Колеги, дойде ред да сменям и моите долни носачи. Колата е 166, 2.0, 155 конски сили, 1999г. Почти съм се отказал от рециклиране, намерих носачи starline на добра цена. Та въпросът ми е вие с какви носачи сте и ако starline не стават към коя марка да се насоча ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
долни носачи
Collapse
X
-
Лагер на предна главина СтарЛайн изкара 20000. На колега на друга марка кола пак лагер СтарЛайн изкара 3000км. Аз не бих сложил такава марка носачи. Феби също. По-скоро:
1.ТРВ
2.Делфи
3.Моог
4.Монро
5.Всичко останалоAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
А някой пазарувал ли е от autotim http://olx.bg/ads/user/6keZ/ , че много сносни цени ми дават, даже подозрително ниски MONROE - 160лв./бр., MOOG - 151лв./бр., TRW - 248лв./бр.
Comment
-
Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщениеКолеги, дойде ред да сменям и моите долни носачи. Колата е 166, 2.0, 155 конски сили, 1999г. Почти съм се отказал от рециклиране, намерих носачи starline на добра цена. Та въпросът ми е вие с какви носачи сте и ако starline не стават към коя марка да се насоча ?Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Подкрепям мнението на Ташо.Тази година при един неочакван ремонт на бензиновата алфа,смених горни и долни носачи.Не било възможно ТРВ да скърца.Да ама не.Скърцат сутрин, като луди.Та днес ходих до Стара Загора да рециклираме долните носачи на дизела и съм доволен.Оставих носачите на бензинката за рециклиране и като дойдат в понеделник остава да реша кой ден да ги сменя.Майната му че за ТРВ то дадох 880 лева.Остава за резерва.До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6
Comment
-
Първоначално публикувано от plamenp59 Покажи съобщениеПодкрепям мнението на Ташо.Тази година при един неочакван ремонт на бензиновата алфа,смених горни и долни носачи.Не било възможно ТРВ да скърца.Да ама не.Скърцат сутрин, като луди.Та днес ходих до Стара Загора да рециклираме долните носачи на дизела и съм доволен.Оставих носачите на бензинката за рециклиране и като дойдат в понеделник остава да реша кой ден да ги сменя.Майната му че за ТРВ то дадох 880 лева.Остава за резерва.До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6
Comment
Comment